Meer over onze visie

Aanbesteden

Als bureau combineren wij jarenlange inkoopervaring op hoger niveau met de gedegen kennis van aanbestedingen. Wij ervaren het als groot voordeel dat wij 'aan beide kanten van de tafel hebben gezeten'. Wij weten dus waar u op let, maar ook waar de aanbestedende dienst veel waarde aan hecht. Hierdoor zijn wij inmiddels al meer dan 5 jaar in staat onderscheidende inschrijvingen voor onze klanten te realiseren.

Wij zijn verbonden met een zeer divers netwerk van inkopers. Inkopers die zich hebben gespecialiseerd in de inkoop van verschillende productgroepen. Voor ons is het dagelijkse kost om inschrijvingen te beoordelen .... en dat is een voordeel voor u! Niet alleen onze juridische kennis, maar ook onze capaciteit om mee te denken met de ondernemer. Ervaring leert dat dit de kans op het verkrijgen van de opdracht aanzienlijk vergroot.

Daarnaast werken wij met kritische tekstschrijvers die tot het gaatje gaan om de onderscheidende inschrijving te realiseren. Wij scoren hoog op de kwalitatieve gunningcriteria, iets waar steeds meer de nadruk op komt te liggen in de eisen. Veel gehoorde opmerkingen als wij ons werk evalueren bij opdrachtgevers zijn: een frisse blik, een kijk van de buitenstaander dwingt, we moeten nu doen waar we liever even niet bij stil stonden, doorvragen op wat voor ons zo logisch lijkt.

U kunt bij ons terecht voor:

 • de complete regie op de inschrijving (planning, kick-off teksten, inschrijving, desgewenst op locatie)
 • het toetsen van door u geschreven teksten of pitches aan de vereiste gunningscriteria of normen
 • het op de hoogte worden gehouden van relevante aanbestedingen
 • interview trainingen

Detachering

In een markt waar veel vraag is naar tendermanagers en ervaren tekstschrijvers is het niet altijd makkelijk de juiste persoon te vinden. Onze pool bestaat uit mensen waarmee we zelf ook werken, wij kennen het werk dat ze afleveren en weten wie zij zijn. Zo kunnen wij garanderen welke werkzaamheden voor u perfect gedaan kunnen worden. Bij ons dus geen geschuif met mensen om maar snel een paar euro per uur te verdienen. Ook hierin gaan wij voor de beste oplossing en mocht die er niet zijn, dan hoort u dat ook!

Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van:

 • tendermanagers
 • tender supportmedewerkers
 • tekstschrijvers

Organisatie Advies

Door onze werkwijze zijn er organisaties die door het doorlopen van de processen ten behoeve van de inschrijving, worden geconfronteerd met eigen ineffectiviteit of ineffici├źntie. Dat is natuurlijk fantastisch want het biedt direct de mogelijkheid hierin wijzigingen aan te brengen! Een bijkomend voordeel horen wij vaak van  de opdrachtgevers voor wie wij de regie van de inschrijving voeren. Een verandering of transformatie in de organisatie doorvoeren, vergt een nieuwe houding van directie en management. De regie en uitvoering van deze verandering of transformatie kunt u in handen leggen van Elsbeth, dit staat garant voor een snelle invoering zonder dat er door de porseleinkast wordt gewalst.

U kunt bij ons terecht voor:

 • implementatie verandertrajecten
 • structureel of tijdelijk sparringpartnerschap
 • begeleiding van transitietrajecten
 • HR strategisch & menselijk kapitaal business partner