Morgen starten wij onze samenwerking bij de gemeente. Ik wil jullie hierbij nogmaals bedanken voor de succesvolle samenwerking. Het is de eerste keer dat we meededen met een aanbesteding en het smaakt naar meer

Wij willen in de toekomst opnieuw meedoen met aanbestedingen en ik denk vaak in samenwerking met jullie, want dat is goed bevallen.

Skander Rana, Skanna Horeca Uitzendbureau

"We hebben veel van jullie geleerd op gebied van tendermanagement. Dat jullie in het weekend door hebben gewerkt om zaken af te krijgen, waarderen wij zeer. De samenwerking hebben wij als prettig en vlot ervaren.

Dus ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor de inspanning en de verrichte werkzaamheden, dit was voor ons in ieder geval een zeer leerzaam traject. Dit is absoluut iets wat we scherp in de gaten houden en waar we ongetwijfeld vaker aan mee zullen doen, dus wie weet tot in de toekomst!"

Dennis van Schijndel, Veerkracht

" Als je kijkt naar alle beoordelingen, hebben wij het keurig gedaan. Jullie hebben gezorgd voor hoge scores.

Kortom, dit smaakt naar meer. Top en klasse gedaan, veel dank."

Ruud Groenen, Heveto

Dank voor je/jullie hulp. Ik heb het als erg prettig ervaren en het liep allemaal erg gestroomlijnd en overzichtelijk.

Henri van Rheenen, Camera Nu

De zekerheid dat iemand met verstand van zaken meekijkt, we niets vergeten en dat de puntjes op de i worden gezet, zijn voor ons de belangrijkste redenen om met Uw Aanbesteding in zee te gaan. Wij hebben het persoonlijke contact en de nauwkeurigheid van werken als erg prettig ervaren en zijn tevreden over de inhoud van de kwalitatieve documenten.

Marcel van de Kraak, 't Sticht Schoonmaakgroep

"Wij zijn met Uw Aanbesteding in zee gegaan omdat onze inschrijvingen tekstueel niet sterk genoeg waren. En wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop onze dienstverlening nu duidelijk, to the point en compleet is beschreven. Mede hierdoor is de opdracht ons gegund." 

Martin Hendriks, Flora-Nova

"Uw Aanbesteding hebben wij ingehuurd vanwege de specialistische kennis die wij zelf niet in huis hebben en het schrijven van de teksten. Het 'smart' omschrijven van mijn woorden en het prima contact met Erik heb ik als waardevol ervaren."

Sjaak Kolthof, AK Schoonmaak


"Wij zijn met Uw Aanbesteding gaan samenwerken om er zeker van te zijn dat onze diensten en de kwaliteit daarvan zo goed mogelijk werden omschreven, zodat ons onderscheidend vermogen heel helder werd. Erik heeft vaak aan een half woord genoeg en samenwerken heeft ertoe geleid dat wij nu ook beschikken over kwalitatief hoogstaande teksten die wij in onze offertes en overige contacten met prospects gaan doorvoeren. Er wordt integer gewerkt en onze opdracht werd zeer serieus genomen. Erik bedankt, we bevelen je van harte aan."

Rob Oosting, directeur SDO Schoonmaakdienstverlening

"Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren omdat het ons makkelijk gemaakt wordt. Een duidelijk overzicht wanneer wat gedaan moet worden geeft rust ondanks de grootte van het project. Dit maakt dat alle benodigde documenten en formulieren op tijd bij elkaar zijn gevonden."

Robin Rozema, Optiplus

"Werken met Uw Aanbesteding heeft me met een onafhankelijke blik scherp naar mijn bedrijf laten kijken. Vanuit vanzelfsprekendheid zou ik belangrijke zaken hebben weggelaten in de teksten, Erik heeft me laten kijken door de bril van de aanbesteder. En dat heeft zeker bijgedragen in het gegund krijgen van de opdracht. Daarnaast werkt het realtime monitoring systeem erg prettig. Op elk moment was voor mij inzichtelijk in welke fase het project zich bevond. Afspraak is afspraak mentaliteit en een brede kennis maken de dienstverlening compleet. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking."

Stephan van der Veer, Pouw Rent Autoverhuur

"Erik heeft veel kennis en know-how en het meedenken over de stukken die worden ingeleverd en de positief kritische feedback daarop heb ik als zeer prettig ervaren. De stiptheid waarmee wordt gewerkt en de project planning als stok achter de deur hebben zeker bijgedragen aan een soepel verlopen indiening. Of we het nu wel of niet gegund krijgen, ik weet zeker dat we er alles aan hebben gedaan om tot het beste resultaat te komen."

Jeroen Veldhuis, Kesseler & Reuvekamp