Voor elk wat wils

Zo’n driehonderd per jaar. Dat is het aantal inschrijvingen, waarbij we mkb-bedrijven helpen. Wat doen we dan zoal? Dat is heel verschillend. Bij Uw Aanbesteding is namelijk (bijna) alles mogelijk. Zo kun je als klant kiezen voor:

  • Complete regie: dan begeleiden wij jouw inschrijving van a tot z. We verzorgen een groot deel van de administratieve werkzaamheden, bepalen samen de strategie, schrijven de teksten voor de kwalitatieve documenten en geven deze vorm. Kortom: compleet tendermanagement.

  • Tendercoördinatie: we helpen vooral bij de administratieve kant van de inschrijving. Onze tendercoördinator maakt en bewaakt de (online) inschrijvingsplanning, formuleert vragen voor de NvI (Nota van Inlichtingen), vult het UEA (Uniform Europees Aanbestedingsdocument) in en controleert de gevraagde kerncompetenties. Zo weet je zeker dat alles voldoet aan de gestelde eisen en op tijd klaar is voor indiening.

  • Tekstschrijven, review en vormgeven: ben je zelf ‘gepokt en gemazeld’, maar heb je behoefte aan een professionele blik op de teksten? Ook dat kan! Laat een van onze EMVI-tekstschrijvers (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) de teksten schrijven of kritisch nakijken. Eventueel samen met een frisse vormgeving. Het resultaat: een creatieve, onderscheidende inschrijving.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of heb je vragen over termen als NvI, UEA of EMVI? Neem contact met ons op! En wordt ook een van die driehonderd inschrijvingen. https://www.uwaanbesteding.nl/contact

 
Vorige
Vorige

Dit is jouw potentieel als mkb bij aanbesteden

Volgende
Volgende

Zo weet je of er aanbestedingen zijn in jouw branche