Dit is jouw potentieel als mkb bij aanbesteden

In de TenderSessie: ‘Het potentieel van aanbesteden in het MKB’ legt directeur Erik ter Brugge het potentieel van aanbesteden in het mkb uit. Waarom is een aanbestedende dienst juist blij met inschrijvingen vanuit het mkb? En, natuurlijk de grote vraag: hoe win je een aanbesteding?

“Het mkb heeft zeker net zo veel kans om een aanbesteding te winnen”, aldus Erik. “De overheid is op zoek naar de beste partner voor hun inkoopbehoefte. En dat kan het mkb ook zéker zo goed invullen als de grote(re) bedrijven.” Wat zijn dan de voordelen voor de overheid, volgens Erik? “Het mkb zit dichter bij huis, is committed met de aanbestedende dienst, heeft kortere lijntjes, kan zich vaak beter inleven en sneller reageren.”

Waar het mkb volgens Erik vaak meer moeite mee heeft, is de vraag: hoe ga je een tender winnen? “Daar ligt de rol van Uw Aanbesteding: om mkb-bedrijven wél die competenties te geven, die nodig zijn om een tender te winnen.” Kun jij niet wachten om als mkb-bedrijf een grote publieke opdracht te scoren? Bekijk dan ons stappenplan! Heb je daarna nog vragen? Dan helpen wij je graag! https://www.uwaanbesteding.nl/contact

 
Vorige
Vorige

Waarom ook jouw bedrijf SROI kan invullen

Volgende
Volgende

Voor elk wat wils